Puerto Calero

Puerto Calero ligt aan de zuidoostkust van Lanzarote. Deze plaats is een stuk kleiner dan de andere bekende badplaatsen zoals Costa Teguise, Playa Blanca en Puerto del Carmen.

Puerto Calero werd in de jaren tachtig ontwikkeld door José Calero en trekt vooral gefortuneerden aan. Dit is te zien aan de grote villa's en de 'designhotels'. In Puerto Calero speelt het leven zich voornamelijk rond de luxe jachthaven af waar u zich met gemak even in Saint Tropez waant.

Vertier

Er is een klein centrum met diverse restaurants, bars en winkeltjes. Ondanks de kleinschaligheid van het plaatsje hoeft u zich geen moment te vervelen. Wat dacht u van relaxen in de verschillende beautycentra of een bezoek brengen aan het walvis- & dolfijnmuseum? Ook een middagje over de boulevard flaneren en de relaxte atmosfeer opsnuiven is een aanrader.

Strand

Puerto Calero heeft geen strand. Het dichtstbijzijnde strand ligt in Puerto del Carmen op circa 5 km. Maar het spectaculaire uitzicht vanaf het hooggelegen pad dat aan beide kanten van de haven loopt, maakt dit meer dan goed. Dit wandelpad passeert villa's met prachtige tuinen, met aan de andere kant uitzicht op de haven en de zeilboten op zee.

Andere plaatsen

Meer plaatsen op Lanzarote:

Foto’s van Puerto Calero

Populaire accommodaties in Puerto Calero

Costa Calero 9
6 aanbieders
vanaf €549
Villas del Mar 8.5
4 aanbieders
vanaf €541
Secrets Lanzarote Resort & Spa 8
5 aanbieders
vanaf €746

Bekijk alle 164 accommodaties op Lanzarote

Ligging