Golfvakantie Lanzarote

Voor golfers die in een vulkanische omgeving hun sport willen uitoefenen zijn op Lanzarote verschillende mogelijkheden. Al met al liggen 117 uiteenlopende accommodaties in de buurt van één van de twee golfterreinen van het eiland.

Wat zijn de mogelijkheden om een golfvakantie te boeken op Lanzarote?

Vanwege de goede golfmogelijkheden bieden diverse reisaanbieders speciale golfvakanties naar dit eiland aan. Over het algemeen zijn daarvoor accommodaties geselecteerd die dicht bij één van de twee golfbanen van Lanzarote liggen. Omdat het klimaat zeer constant is op Lanzarote, kunt u hier het hele jaar terecht voor een golfvakantie. De temperatuur komt zelden onder de 20 graden en ook is de regelval over het algemeen beperkt.

Welke golfbanen heeft Lanzarote?

U treft op het eiland twee golfbanen aan, beide met 18 holes en par 72. Costa Teguise Golf ligt bij de gelijknamige plaats in een uitdagend, ruige, vulkanische omgeving met zicht op de oceaan. Afgezien van de arrangementen die als golfvakanties worden aangeboden kunnen hier zowel beginners als gevorderden les nemen. Al het benodigde materiaal is te huur. De greenfee is rond de 65 euro. Lanzarote Golf Resort is gesitueerd in Puerto del Carmen. Deze baan is in 2009 geopend en rekent een greenfee van tegen de 70 euro.

Welke hotels zijn geschikt voor een golfvakantie?

117 accommodaties liggen in de nabijheid van één van de golfterreinen. U heeft daarbij keuze uit appartementen, bungalows en (apart)hotels variërend van twee tot vijf sterren die minimaal met een zeven worden beoordeeld. Het meest luxueuze is het all inclusive Hotel Gran Meliá Salinas van de Meliá keten in Costa Teguise. In Teguise is de meest populaire accommodatie Hotel Barcélo Lanzarote dat tot de Barceló keten behoort. Appartement Flora in Puerto del Carmen scoort hoge ogen vanwege onder meer de prijs-kwaliteitverhouding.

Foto’s van Golfvakantie

Actuele aanbiedingen voor golfreizen naar Lanzarote

Golfreis Seaside Los Jameos Playa Bekijk aanbod
Elba Royal Village Resort Bekijk aanbod

Bekijk accommodaties in de buurt van de golfbanen op Lanzarote