Costa Teguise

Costa Teguise is halverwege de oostkust van Lanzarote gelegen op circa 10 kilometer van de hoofdstad Arrecife. Costa Teguise is in de jaren '70 aangelegd en was toen zeer geliefd bij de rijken der aarde.

Deze rustige en langgerekte badplaats heeft een grote verscheidenheid aan hotels en appartementen rondom schitterend aangelegde tuinen.

Vertier

Costa Teguise is de ultieme plek voor watersporters. Wind- en kitesurfers kunnen hier hun hart ophalen. In het centrum van Costa Teguise en aan de gezellige boulevard treft u diverse restaurants, barretjes en een aantal uitgaansgelegenheden. Eén van de twee golfcourses op Lanzarote ligt vlak bij Costa Teguise. Op een prachtige 18-holes, par 72 golfbaan kunt u uw ronde(s) lopen of golflessen volgen, ideaal wanneer droomt van een golfvakantie op Lanzarote.

Stranden

Op Lanzarote zijn veel zwarte lavastranden te vinden, maar in Costa Teguise kunt u ontspannen op witte zandstranden. Costa Teguise heeft maar liefst van die vijf zandstranden, die veelal aan een baai zijn gelegen. Het bekendste strand is Las Cucharas. Dit zandstrand bevindt zich ongeveer halverwege de badplaats. Door de vrijwel altijd aanwezige wind is het ook als het heel warm is hier goed toeven. Las Cucharas is tevens een goede spot voor liefhebbers van windsurfen en andere watersporten.

Andere plaatsen

Meer plaatsen op Lanzarote:

Foto’s van Costa Teguise

Populaire accommodaties in Costa Teguise

Beatriz Costa & Spa 7
10 aanbieders
vanaf €409
Galeón Playa by Seasense 8
9 aanbieders
vanaf €353
Santa Rosa 9
7 aanbieders
vanaf €386

Bekijk alle 30 accommodaties in Costa Teguise

Ligging